Home Werkwijze Aanbod Contact Over mij

Jij bent van onschatbare waarde!

Juli 2017

Jouw Waarde Bewijzen Voor Anderen

Jij Bent Van Onschatbare Waarde!
De wereld waarin je geboren bent heeft je waarschijnlijk een andere boodschap gegeven. Op een bewuste of onbewuste manier, onderhuids of juist heel direct.
In de wereld waarin je bent geboren gaat het om overleven en daarbij geldt het recht van de sterkste. Je zal anderen naar beneden moeten halen om zelf boven ze uit te kunnen torenen.

Vooral als je steeds de boodschap hebt gehad dat je niets waard bent, zal je de rest van je leven je best doen om te bewijzen dat je meer waard bent dan wie dan ook of je juist terugtrekken uit het leven vanuit de overtuiging dat je er toch niet toe doet.

Om in deze wereld te kunnen overleven heb je geld nodig en om dat te krijgen zal je ook weer moeten bewijzen dat jij beter bent dan alle anderen. In de wereld van het recht van de sterkste bepaalt geld jouw waarde. En kunnen anderen jou met geld (om)kopen.

Deze wereld zorgt ervoor dat jij jezelf volledig vrijwillig geweld aan doet voor geld om zo goed mogelijk te kunnen overleven. En je doet dan niet alleen jezelf geweld aan, maar ook je eigen leven (jouw creaties), anderen, het leven van anderen en het leven als geheel.
Het hele leven lijdt eronder wanneer jij je waarde afmeet aan anderen en je keuzes laat bepalen door geld.

Jouw Waarde Voor Het Leven Staat Vast

Alleen al het feit dat jij geboren bent als uniek individu met een unieke set aan mogelijkheden, kwaliteiten en talenten, geeft aan hoe waardevol je bent voor het leven.
Het zijn de giften van het leven aan jou en als je die giften volledig weet te benutten dan geeft dat jou, anderen en het leven zelf een ongekende rijkdom. Een rijkdom aan mogelijkheden om het leven te (be)leven en ervaren en je te verwonderen over het rijke leven waar jij deel van uitmaakt.

Vanwege jouw unieke set aan mogelijkheden die alleen door jou kunnen worden ontwikkeld en toegepast om jouw unieke creaties in de wereld neer te zetten, vorm jij een belangrijke schakel in het leven als geheel.

Jij bent van onschatbare waarde voor het leven!

En daarom zal het leven jou volledig en onvoorwaardelijk ondersteunen bij het ontwikkelen en toepassen van je unieke kwaliteiten en talenten en bij het creëren van jouw unieke creaties via het leven van jouw unieke leven.
Niemand anders kan jouw plaats innemen met hetzelfde resultaat voor het leven!
Als jij jouw unieke plaats binnen het geheel niet inneemt zal het leven er anders uit gaan zien.

Jouw Uitdaging

In de wereld waarin je bent geboren geldt het recht van de sterkste. Alleen de sterkste zal overwinnen en overleven.
De wereld die jij wilt creëren van binnenuit is een wereld waarin iedereen zijn unieke plaats heeft en unieke mogelijkheden om de rijkdom van het leven te kunnen co-creëren en ervaren.

Om deze innerlijke toekomstige werkelijkheid te kunnen creëren vanuit de bestaande wereld, zal je een antwoord moeten hebben op de krachten die vanuit die wereld op je worden uitgeoefend om jou ertoe te bewegen de wereld van het recht van de sterkste in stand te houden.
Dat is geen eenvoudige opgave! De meeste mensen zijn toch in dat krachtenveld meegesleept.

Als jij je ook hebt laten meeslepen of juist uit het krachtenveld bent gestapt en niets meer creëert, dan neem jij je plek binnen het leven als geheel niet in en voeg je geen unieke mogelijkheden toe aan het leven en zorg je ervoor dat het leven een andere wending neemt dan die had kunnen nemen als jij jouw unieke mogelijkheden had ontwikkeld en toegepast.

Aanwijzingen

Omdat jij zo'n belangrijke plaats vervult in het leven, zal het leven je aanwijzingen geven wanneer je je door de krachten in de buitenwereld hebt laten meeslepen waardoor je jouw unieke set aan mogelijkheden niet hebt kunnen ontwikkelen.
Jouw unieke Mogelijkheden zijn nodig om anderen weer te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun unieke set aan mogelijkheden. Deze mensen kunnen niet verder vóórdat jij de mogelijkheden, die zij nodig hebben om verder te kunnen, hebt ontwikkeld en gaat toepassen.

Het leven stagneert als jij je plaats binnen het geheel niet inneemt.

Omdat de mogelijkheden van jou en anderen niet meer op elkaar zijn afgestemd, werkt het leven niet meer. Er wordt niet meer in je behoeften voorzien. Het leven dat je leidt gaat dan steeds meer knellen. Er gaat iets niet goed, dat is overduidelijk!

Hierdoor ontstaat bij jou de behoefte om verandering aan te brengen in je leven.

Ondersteuning

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die hun unieke plaats binnen het geheel weer volledig innemen. Deze mensen kunnen weer in de behoefte voorzien van anderen die op hun unieke inbreng zaten te wachten.
Het leven begint weer te stromen!

< Vorige     Volgende  >

Reageren? Stuur een e-mail


Bedrijfsgegevens:
Praktijk Cisca de Lint
Dolfijnpark 4
2983 AZ Ridderkerk

T: 06-29236792
E: info@praktijkciscadelint.nl

KvK: 24462049

Aangesloten bij:
Beroepsvereniging CAT
CAT
Geschilleninstantie GAT
GAT